Новости - Факултет

Слика
Представници компаније М:тел уручили су данас Електротехничком факултету у Источном Сарајеву рачунарску опрему, која се састоји од десет савремених рачунара.

Опширније
Слика
Представници Електротехничког факултета Универзитета у Источном Сарајеву проф. др Данијел Мијић и доц. др Ненад Марковић присуствовали су у Марибору (Словенија) почетном састанку Ерасмус+ пројекта под називом „SMART Иновациони центри за развој иновативног и предузетничког размишљања како би се олакшао развој одрживих паметних решења на Западном Балкану“.

Опширније
Слика
ИЗВОР: РАДИО МИТРОВИЦА СЕВЕР Иницијалним научним скупом у Косовској Митровици, данас су званично започета два велика међународна пројекта, које ће, у наредне три године, реализовати Универзитет у Приштини са привременим седиштем у Косовској Митровици и још двадесет европских универзитета.

Опширније
Слика
У оквиру Еразмус+ COWEB пројекта (Promoting and Facilitating Collaborative Virtual International Learning in the Western Balkans’ Higher Education Institutions), гдје је Универзитет у Источном Сарајеву један од партнера, одржан је почетни састанак на Универзитету ЕПОКА у Тирани, Албанија, у периоду од 21. до 24. фебруара 2023. године.

Опширније
Слика
Потврда квалитета рада професора Данијела Мијића са Електротехничког факултета и Грујице Вица са Пољопривредног факултета Универзитета у Источном Сарајеву стигла је ових дана из Међународне телекомуникационе уније, специјализоване агенције Уједињених народа (International Telecommunication Union).

Опширније
Слика
Декан Електротехничког факултета Универзитета у Источном Сарајеву, проф. Божидар Поповић, продекан за наставу проф. Срђан Лале, проф. Слободан Лубура и виши асистент Марко Икић, боравили су на Националном Техничком Универзитету у Атини,

Опширније
Слика
Представници Електротехничког факултета Универзитета у Источном Сарајеву, декан проф. Божидар Поповић и проф. Слободан Лубура, у пратњи амбасадора БиХ у Грчкој Милице Ристовић Крстић, 21.02.2023. године посјетили су Универзитет у Патри.

Опширније