Новости - Факултет

Слика
На званичном YouTubе каналу Електротехничког факултета Универзитета у Источном Сарајеву може се погледати кратки филм о XX међународном симпозијуму Инфотех-Јахорина, одржаном од 17. до 19. марта 2021.

Опширније
Слика
Двадесети међународни научни-стручни симпозијум “Инфотех-Јахорина”, који је данас успјешно завршен на Јахорини уз поштовање епидемиолошких мјера, оправдао је сва очекивања и тако потврдио висок ниво квалитета представљених научно-истраживачких радова, изјавио је Срни декан Електротехничког факултета /ЕТФ/ Универзитета у Источном Сарајеву Божидар Поповић.

Опширније
Слика
Декан Факултета техничких наука Универзитета у Приштини Косовска Митровица др Небојша Арсић данас у радној посјети Електротехничком факултету Универзитета у Источном Сарајеву.

Опширније
Слика
На Јахорини је данас отворен 20. Међународни научно-стручни скуп "Инфотех-Јахорина 2021", који ће трајати до петка, 19. марта, а на којем ће бити изложено 116 научних радова 350 аутора и коаутора из 15 земаља свијета.

Опширније
Слика
„Bosnia and Herzegovina Futures Foundation“, zajedno sa partnerima, organizuje 3MT takmičenje za studente prvog i drugog ciklusa studija. Ovo takmičenje pruža studentima dodiplomskih i master studija priliku da razviju akademske vještine i vještine istraživačke komunikacije, objašnjavajući svoja straživanja nespecijalizovanoj publici.

Опширније
Слика
ЈАВНИ ПОЗИВ СТУДЕНТИМА за подношење пријава за феријални рад у СР Њемачкој у 2021. години Агенција за рад и запошљавање Босне и Херцеговине позива заинтересоване студенте да доставе пријаве за рад у СР Њемачкој. Феријални рад би се обавио током љетног распуста у 2021. години, у оквиру Програма феријалног рада који се одвија у сарадњи са Савезном агенцијом за рад СР Њемачке.

Опширније