Новости - Факултет

Слика
Представници Техничког универзитета из Риге, Латвија, ће 01.12.2022. године посјетити Електротехнички факултет Универзитета у Источном Сарајеву, када ће одржати неколико стручних предавања са почетком у 10 часова у Свечаној сали.

Опширније
Слика
У четвртак, 10. новембра 2022. Године , делегација Електротехничког факултета Универзитета у Источном Сарајеву, у саставу проф. др Божидар Поповић - декан, доц. др Срђан Лале - продекан за наставу и доц. др Наташа Поповић, боравила је у посјети Електротехничком факултету Универзитета Црне Горе.

Опширније
Слика
Фотонапонска електрана Електротехничког факултета Универзитета у Источном Сарајеву произвела је у протеклих пет година више од 90 мегават-часова електричне енергије за своје потребе,

Опширније
Слика
У оквиру сарадње Универзитета у Источном Сарајеву са Биалисток Универзитетом Технологије из Пољске (Bialystok University of Technology), објављен је конкурс за размјену студената у љетном семестру школске 2022/2023 године.

Опширније
Слика
Професор доц. др Никола Давидовић и асистент дипл. инж. ел. Марко Маловић су у периоду од 17. до 21. октобра 2022. године посјетили Универзитет у Аксарају - Република Турска у оквиру Ерасимус КА171 програма мобилности студената и особља високог образовања.

Опширније