Новости - Факултет

Слика
Представници Агенције за информационо-комуникационе технологије Републике Српске одржали су радно-консултативни састанак са управом Електротехничког факултета у Источном Сарајеву.

Опширније
Слика
Представници Организације Уједињених нација за пољопривреду и храну (ФАО) посјетили су Електротехнички факултет Универзитета у Источном Сарајеву. Посјета и радни састанак реализовани су у оквиру пројекта „Развој дигиталних села у Босни и Херцеговини“,

Опширније
Слика
Електротехнички факултет Универзитета у Источном Сарајеву организовао је Дан отворених врата за заинтересоване средњошкоце који имају афинитет ка електротехници и рачунарству.

Опширније
Слика
У оквиру сарадње Универзитета у Источном Сарајеву са Бјалисток Универзитетом Технологије из Пољске (Bialystok University of Technology), објављен је конкурс за размјену студената у љетном семестру школске 2023/2024 године. Више информација о конкурсу се може пронаћи у прилогу. Пријаве се достављају путем протокола ЕТФ-а, најкасније до 26.12.2023. године.

Опширније
Слика
Kompanija Walter AEC organizuje besplatnu Earn&Learn vikend radionicu pod nazivom "Say YES to BIM!". Radionica će se održati u periodu 02-03.12.2023. godine u prostorijama Walter akademije, na adresi Muhameda Kantardžića 3, u Sarajevu. Cilj radionice je pružiti stručno usavršavanje, proširenje znanja iz BIM tehnologija te otvoriti mogućnost zaposlenja.

Опширније
Слика
Kalcess.net je regionalna interaktivna platforma za povezivanje kompanija, akademaca i mladih ljudi u potrazi za različitim prilikama za saradnju. Ukoliko mislite da vam neko ili nešto nedostaje u vašoj kompaniji, projektu, istraživanju ili karijeri, registrujte se i pristupite mreži koja vam pomaže da idete naprijed.

Опширније