Новости - Факултет

Слика
Извор: Катера На Јахорини је отворен Међународни научно-стручни симпозијум "Инфотех Јахорина 2024", у организацији Електротехничког факултета Универзитета у Источном Сарајеву, на којем ће бити представљено 208 радова из 23 земље свијета.

Опширније
Слика
✅Руски дом позива младе стручњаке из области инжењерске технологије, роботике, вjештачке интелигенције и израде научних инструмената да се пријаве за учешће у међународном програму научно-истраживачког стажирања “InteRussia“.

Опширније
Слика
У оквиру сарадње Универзитета у Источном Сарајеву са Универзитетом Хаен из Шпаније (University of Jaén), објављен је конкурс за размјену студената у зимском семестру школске 2024/2025. године. Више информација о конкурсу се може пронаћи у прилогу. Пријаве се достављају путем протокола ЕТФ-а, најкасније до 10.05.2024. године.

Опширније
Слика
We would like to inform you that our Association of Universities of the Adriatic Ionian Region (UniAdrion [1]), together with the Forum of Adriatic and Ionian Chambers of Commerce (Forum AIC [2]), is promoting an internship opportunity for students belonging to the UniAdrion Universities network.

Опширније
Слика
Електротехнички факултет Универзитета у Источном Сарајеву био је домаћи радионице за промоцију електромобилности, која је дио пројекта "ПЕЛМОБ - Партнерство за промоцију и популаризацију електричне мобилности кроз трансформацију и модернизацију студијских програма високошколских установа Западног Балкана".

Опширније