Новости

Слика
Електронска пријава испита за јануарско-фебруарски испитни рок,први термин 2020/2021. од 14.1.2021. до 31.1.2021. године (до 24:00). Дуг по финансијској картици ограничен је на 2,ОО КМ. Инструкција за пријаву испита у прилогу.

Опширније
Слика
Obavještavaju se svi studenti da je obavezno korišćenje isključivo ETF službenih studentskh e-mail adresa. Studenti koji još uvijek nisu preuzeli svoje ETF službene naloge (e-mail adrese) sa privremenim šiframa, potrebno je što prije da to urade u studentskoj službi. Svi studenti ETF-a će imati svoj službeni nalog, tj. adresu oblika: ime.prezime.indeks@student.etf.ues.rs.ba Uputstvo za aktiviranje naloga se nalazi na stranici fakulteta: https://www.etf.ues.rs.ba/download/Dokumenti/Email_Uputstvo.pdf

Опширније
Слика
Nastavnici i saradnici sa Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu (prof. dr Slobodan Lubura, doc. dr Srđan Lale, doc. dr Mladen Banjanin i Marko Ikić mr) su 28.12.2020. godine inženjerima zaposlenim u Elektrodistribuciji Pale prezentovali projekat pod naslovom: "Electrical energy markets and engineering education – ELEMEND", koji je realizovan u sklopu evropskog programa Erasmus+KA2, Capacity Building In Higher Education. Zvanični sajt projekta je: https://elemend.ba/ Takođe su prezentovane i druge naučne i nastavne aktivnosti koje se realizuju na Elektrotehničkom fakultetu, a sa ciljem unapređenja saradnje sa Elektrodistribucijom Pale.

Опширније