Новости - Факултет

Слика
Доктор техничких наука и ванредни професор на Електротехничком факултету /ЕТФ/ Универзитета у Источном Сарајеву Мирјана Максимовић, чије се име налази на престижној Стенфордовој листи за прошлу годину, изјавила је за Срну да је ово признање потврда да је њен научноистраживачки рад препознатљив на међународном нивоу.

Опширније
Слика
Univerzitet u Istočnom Sarajevu sredinom ovog mjeseca proslavio je 31 godinu postojanja i rada, a na svečanoj akademiji povodom godišnjice dodijeljena su razna priznanja i zahvalnice pojedincima koji su u proteklom periodu pomagali razvoj Univerziteta, te onima koji su ostvarili uspjehe.

Опширније
Слика
Свечани пријем бруцоша, студената који су ове године први пут уписали прву годину студија, одржаће се у понедељак 2.10.2023. године у амфитеатру проф. др Вељко Вулетић, у 8:30 часова. Позивамо вас да присуствујете свечаном пријему када ћете добити и остале важне информације о студијама. Настава у школској 2023/2024. години почиње у понедељак, 2.10.2023. године.

Опширније
Слика
Упис примљених кандидата до 29. септембра 2023. године, сваким радним даном од 8:30 до 14:30 часова. Кандидати који су примљени у трећем уписном року, а не упишу се закључно са 29. септембром,сматраће се да су одустали од уписа. Коначна ранг листа у прилогу.

Опширније