Новости - Факултет

Слика
Обавјештење за студенте Од почетка нове академске 2023/24. г. користиће се нове званичне мејлинг листе/групе студената. Групе су јавне што значи да је упис самосталан. Потребно је да се самостално упишете у оне групе/листе од којих желите да добијате обавјештења.

Опширније
Слика
На Електротехничком факултету Универзитета у Источном Сарајеву успјешно је завршен програм цјеложивотног учења „Пројектовање и анализа фотонапонских система“. Кроз пет предмета полазници су стекли знања о фотонапонским модулима,

Опширније
Слика
· Конкурс за упис студената на други и трећи циклус студија, отворен је од 19. јуна 2023. године до 20. октобра 2023. године. Детаљи конкурса у прилогу.

Опширније
Слика
Електротехнички факултет у Источном Сарајеву и компанија Lanaco ће у склопу пословно-техничке сарадње радити на имплементацији пројекта за израду система за детекцију слободних паркинг мјеста за особе са инвалидитетом. Циљ сарадње је реализација одрживог реалног рјешења које ће бити засновано на употреби интернета ствари (више информација у прилогу).

Опширније
Слика
При­ја­вљи­ва­ње кан­ди­да­та 18.до 22. септембра 2023. го­ди­не. Полагање квалификационог испита обавиће се 25. септембра 2023. године у 9:00 часова. Оглас за слободна мјеста у прилогу.

Опширније
Слика
Пројекат „Moving Us Closer“ реализује Популациони фонд Уједињених нација уз финансијску подршку Амбасаде Републике Италије у Босни и Херцеговини и Министарства спољних послова Италије, у сарадњи са Градом Источно Сарајево.

Опширније