Новости

Слика

m:tel обезбиједио средства и извршио реконструкцију учионице на Електротехничком факултету Источно Сарајево

Као компанија која доказано брине о заједници у којој послује, те која несебично улаже у науку и образовање, у циљу омогућавања што бољих услова за рад и усавршавање студената, m:tel је у овој години донирао средства за адаптацију и реновирање учионица Електротехниког факултета у Бањалуци и Источном Сарајеву.

Након Бањалуке, у сриједу 26. октобра 2022. године, директорка компаније m:tel Јелена Триван је са деканом ЕТФ Источно Сарајево, Божидаром Поповићем, уз присуство професора, студената, гостију и медија, свечано отворила још једну, недавно обновљену учионицу на овом факултету.

1 2 3 3

“Највише волим да улажем у образовање, јер сам некад била професорка. Ово је један од мојих омиљених пројеката. Помогли смо ЕТФ-у Бањалука и ЕТФ-у Источно Сарајево да се направе учионице достојне за пристојан рад и учење. Следећег месеца расписујемо и позив за стипендије, а управо студенти са овог факултета су наши најчешћи стипендисти, који након стипендија и праксе своје каријере започињу у m:tel-у као инжењери. Не позивамо вас на лоше, позивамо вас на један од најбољих послова и дајемо вам мотивацију да будете добри и успешни у свему, ми вас чекамо”, поручила је присутним студентима генерална директорка m:tel-а, Јелена Триван.

Божидар Поповић, декан ове високошколске установе, са којом компанија m:tel његује дугогодишњу успјешну сарадњу изразио је задовољство што се традиционално пријатељство и дугогодишња сарадња између компаније m:tel и ЕТФ-а Источно Сарајево наставља и сваке године све више развија. “Данас нећу бити скроман. Ово је најљепша рачунарска учионоца у цијелом региону. Наши пријатељи и сарадници који нас посјећују од Беча до Јапана одушевљени су оним што овдје имамо. Поносан сам на наше пријатеље из m:tel-а и нашу сарадњу”, изјавио је Поповић и поручио присутним студентима да сада у потпуности имају све услове да уче и буду најбољи.

Компанија m:tel ће и у будућем периоду наставити сарадњу са високошколским установама како кроз финансијку подршку, тако и кроз успјешне пројекте праксе, m:stpendije, размјену знања и искустава кроз стручна предавања, менторство, те кроз различите програме пословне сарадње.

Izvor m:tel

 

 

  • Подијели на друштвеним мрежама