Факултет

Конкурс за додјелу награда за остварене посебне резултате у научно-истраживачком и умјетничком раду се може пронаћи у прилогу.

Опширније...

Бесплатна припремна настава за полагање пријемног испита из математике почиње 19. јуна 2023. године у 9 часова у Амфитеатру „проф. др Вељко Вулетић“, на Електротехничком факултету Универзитета у Источном Сарајеву. Припремна настава ће трајати по 5 часова сваког дана са почетком у 9 часова и завршиће се у суботу 24. јуна 2023. године. Пријава кандидата за припремну наставу у студентској служби сваким радним даном од 8 до 14 часова и на број телефона 057 340 616.

Опширније...

Универзитет у Источном Сарајеву, чланица Електротехнички факултет Источно Сарајево, позива заинтересоване кандидате за упис на програм цјеложивотног учења у академској 2022/2023. години: „Пројектовање и анализа фотонапонских система“.

Опширније...

Наши пријатељи

 • kalcea_logo
 • kalcea_eu

Факултет

Пријем за студенте Електротехничког факултета Универзитета у Источном Сарајева који су освојили трећа мјеста на „ISCon Hackathon“ такмичењу у Бања Луци и „CodeSmash Hackathon“ у Зеници уприличен је данас у просторијама овог факултета.

Опширније...

Занима вас тема дигитализације у пољопривредно-прехрамбеном сектору? Желите знати која рјешења нуде одабране ИТ компаније из регије?

Опширније...

У оквиру пројекта INSTREAM (Introducing Student Research Mobilities to BH Universities) расписан је конкурс за пријаву студената мастер студија за истраживачке мобилности. Први круг истраживачких мобилности студената ће се реализовати у оквирном периоду од 15.05.2023. до 15.09.2023. године.

Опширније...

Студентска служба

Слика

У складу са Одлуком Сената Универзитета у Источном Сарајеву број: 01-С-80- ХLVIII/23 од 30. 3. 2023. године, електронска пријава испита за други термин априлског испитног рока, вршиће се од 14. 4. 2023. до 19. 4. 2023. године (24.00 часа). У складу са Трошковником УИС за академску 2022/23. годину, накнада за пријаву испита износи 20КМ по испиту.

Опширније...

Завршни радови

 • Дио освојене награде студенти Електротехничког факултета у Источном Сарајеву преусмјерили за Магдалену
 • Оnline догађај WB++ Дигитализација у пољопривредно-прехрамбеном сектору
 • Руководство ЕТФ-а у посјети Mинистарству за научнотехнолошки развој, високо образовање и информационо друштво
 • Разговарано о могућностима студирања студената из Индије на ЕТФ-у у Источном Сарајеву
 • Тим студената са нашег факултета освојио 3. мјесто на хакатону у Бањалуци
 • Посјета академика проф. др Слободана Вукосавића
 • Отворен научни скуп "Инфотех-Јахорина"
 • Компанија М:тел донирала рачунарску опрему Електротехничком факултету у Источном Сарајеву
 • Косовска Митровица: Иницијалним скупом на приштинском Универзитету, званично започета два велика међународна пројекта
 • Еразмус+ COWEB пројекат
Банер Универзитетa у Источном Сарајеву

Новости

Припремна настава за пријемни испит

Кликните на линк поред да одете на страницу са материјалима за припрему пријемног испита.