Новости - Факултет

Слика
Istra¾ivaèko-razvojni centar ALFATEC, Matematièki institut SANU i Centar za istra¾ivanje kompleksnih sistema COSREC organizuju Drugu meðunarodnu virtuelnu konferenciju na temu Nauka, tehnologija i upravljanje u energetici - eNergetics 2016. Suorganizatori konferencije su: Akademija nauka i umjetnosti Republike Srpske Elektronski fakultet u Nišu Fakultet tehnièkih nauka iz Kosovske Mitrovice Rudarsko-geološki fakultet u Beogradu Tehnièki fakultet u Bitolju Saobraæajni fakultet iz Doboja Elektrotehnièki fakultet Istoèno Sarajevo. Konferencija se odr¾ava pod pokroviteljstvom Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije. Cilj konferencije je okupljanje vodeæih struènjaka i istra¾ivaèa iz oblasti energetike radi razmene ideja, iskustva i rezultata dosadašnjih istra¾ivanja. Proširene verzije odabranih radova sa konferencije eNergetics 2016 biæe objavljene u meðunarodnim èasopisima: Facta Universitatis, Series: Electronics and Energetics Communications in Dependability and Quality Management 2nd Virtual International Conference on Science, Technology, and Management in Energy June 27-28, 2016 Va¾ni datumi: Rok za slanje radova: 23. maj 2016. god. Obaveštenje o prihvatanju radova: 12. jun 2016. god. Rok za plaæanje kotizacije: 20. jun 2016. god Konferencija eNergetics 2016: 27-28. jun 2016. god First Call For Papers Poziv za slanje radova Više informacija na http://www.energetics.cosrec.org.

Опширније
Слика
Elektrotehnièki fakultet Univerziteta u Istoènom Sarajevu oglašava javnu odbranu magistarskog rada kandidata: Goran Vukoviæ, dipl. in¾. el.pod naslovom«Poveæanje energetske efikasnosti u regulisanim elektriènim pogonima sa asinhronim motorom». Dan i èas odbrane:19. februar 2016. godine u 14:00 èasova.Mjesto odbrane:Sala za sjedniceETF u Istoèno Sarajevo. D e k a nProf. dr Zoran Ljuboje

Опширније
Слика
Predstavnici Instituta RT-RK - Banja Luka æe 15.12. sa poèetkom u 12.00 èasova u Malom amfiteatru ETF-a, na drugom spratu, organizovati prezentaciju u kojoj æe predstaviti njihovu instituciju i ukazati na moguænosti zapošljavanja dilomiranih in¾enjera elektrotehnike u istoj. Pozivaju se studenti treæe i èetvrte godine ETF-a kao i diplomirani in¾enjeri da prisustvuju prezentaciji.

Опширније
Слика
Elektrotehnièki fakultet u Istoènom Sarajevu oglašava javnu odbranu završnog rada na drugom ciklusu studija: Igor Maletiæ, dipl.in¾.el. brani ZAVRŠNI RAD NA DRUGOM CIKLUSU STUDIJA sa temom: «Ispitivanje imunosti elektriènih aparata na kondukcione smetnje». Dan i èas odbrane: 18. decembar 2015. godine u 10.30 èasovaMjesto odbrane: Sala za sjednice ETF u Istoènom Sarajevu Broj: 05-1918/15Datum: 04.12.2015. godine D e k a n Prof. dr Zoran Ljuboje

Опширније
Слика
Obavještavaju se studenti Elektrotehnièkog fakulteta, koji još uvijek nisu regulisali status za školsku 2015/16. godinu, da se aktivnosti oko upisa završavaju zaklјuèno sa 30.11.2015. godine. Nakon ovog datuma, troškovi upisa godine se uveæavaju za 40,00 KM, u skladu sa TROŠKOVNIKOM ZA STUDENTE UNIVERZITETA U ISTOÈNOM SARAJEVU (odluka br. 01-UO-II-160-31/15, od 23.9.2015. godine). Studenti koji ni poslije tog datuma ne regulišu svoj status, tretiraæe se kao ispisani!

Опширније