Новости - Факултет

Слика
U ponedjeljak, 19. marta 2012. godine, u 18:00 èasova u prostorijama Lokalne CISCO akademije na Elektrotehnièkom fakultetu u Istoènom Sarajevu, poèinje nastava za polaznike 1. semestra, po programu CCNA Exploration 4.0. Obavje¹tavamo sve zainteresovane buduæe polaznike na¹e akademije da se mogu prijaviti popunjavanjem prijave za CCNA kurs. Rok za prijavu istièe 16. marta 2012. godine. Lokalna CISCO Akademija Elektrotehnièkog fakulteta u Istoènom Sarajevu sa zadovoljstvom objavljuje poèetak novog ciklusa kurseva iz programa Cisco Certified Network Associate (CCNA). U toku je upis novih polaznika za prvi semestar CCNA xploration 4.0 kursa. Program CCNA se sastoji od 4 semestra i cilj programa su teoretska znanja i praktiène vje¹tine iz oblasti projektovanja, implementacije i odr¾avanja savremenih raèunarskih mre¾a. Polaznici imaju moguænost da steknu najsavremenija znanja potrebna na tr¾i¹tu mre¾nih tehnologija dana¹njice i uèine sebe konkurentnijim na tr¾i¹tu rada. Sa zavr¹enim kursom, studenti poseduju znanje i iskustvo koje im mo¾e obezbediti lak¹e zaposlenje.Kursevi se izvode po najsavremenijim programima, jedinstvenim i priznatim u celom svetu. Okosnica nastavnog programa je praktièni rad koji se izvodi na najsavremenijoj opremi u laboratorijskom kompleksu Elektrotehnièkog fakulteta u Istoènom Sarajevu uz punu pomoæ kvalifikovanih instruktora. Teorijski deo èini multimedijalni nastavni materijal dostupan polaznicima putem Interneta. Kupovina dodatne literature nije neophodna. Posebna prednost ovog oblika nastave jest prilagodljivost polaznicima razlièitih nivoa predznanja, dinamike i stilova uèenja.Kombinujuæi obrazovanje i Internet tehnologije, nastavu i praktièna ve¾banja, studenti stièu neophodne ve¹tine potrebne za poslove u oblasti informacionih tehnologija i dalje usavr¹avanje. Pa¾ljivo osmi¹ljen koncept nastave poma¾e studentima da postanu profesionalci spremi da se odmah ukljuèe u posao i priprema ih da odgovore na zahteve i moguænosti koje pru¾a "informaciona ekonomija". Zavr¹avanjem kursa studenti postaju spremni za industrijsku sertifikaciju, meðunarodni "paso¹" za dobro plaæen posao i uspe¹nu karijeru. Danas Cisco akademija mre¾nih tehnologija obuhvata 5,040 akademija u 84 zemlje sveta (najnovija statistika). Trenutno u svetu CISCO akademije mre¾nih tehnologija pohaða 96.362 polaznika.Ako ste zaineteresovani za pohaðanje I semestra akademije mo¾ete nas kontaktirati na na¹ e-mail: cisco.akademija@etf.unssa.rs.ba ili na telefon 057/320-140. U moguænosti smo da prihvatimo samo prvih petnaest polaznika, po redosledu upisivanja.Dodatne informacije mo¾ete videti i na na¹em web sajtu: http://www.cisco.etf.unssa.rs.ba/

Опширније
Слика
Nastava u ljetnom semestru poèeæe 05. marta 2012. godine.Poèetak aprilskog ispitnog roka biæe pomjeren za 23. april 2012. godine, dok æe poèetak junsko-julskog roka biti pomjeren za 18. jun 2012. godine.Novi raspored ispita za aprilski i junsko-julski ispitni rok biæe ogla¹en na sajtu, nakon izvr¹enih korekcija.

Опширније
Слика
Elektrotehnièki fakultet ove sedmice neæe organizovati polaganje ispita u predviðenim terminima! Sa ispitima poèinjemo od narednog ponedjeljka na sljedeæi naèin: ponedjeljak 20.02. odr¾aæe se ispiti koji su planirani za 06.02.utorak 21.02. odr¾aæe se ispiti koji su planirani za 07.02.......itd... Znaèi, sve ispite iz va¾eæeg rasporeda pomjeramo za 14 dana! Poèetak nastave æe biti pomjeren u odnosu na planirani o èemu æe studenti biti naknadno obavje¹teni.

Опширније
Слика
Zbog novih padavina i ote¾anog saobraæaja na putevima odgaðaju se ispiti zakazani za 13. i 14. februar 2012. godine. Terminima odr¾avanja ovih ispita naknadno æe biti odreðeni i ogla¹eni. Studenti æe biti blagovremeno obavje¹teni putem sajta fakulteta ako doðe do pomjeranja ispita zakazanih od 15. februara 2012. godine.

Опширније
Слика
Elektrotehnicki fakultet produ¾ava rok prijave po ovogodi¹njem konkursu za upis na master-studij: Do 16. decembra 2011. godine kandidati se preliminarno prijavljuju popunjavajuæi prijavu (prijava_æirilica, prijava_latinica) ili elektronski upitnik na web-site-u (Upitnik). Od 16.  do 23. decembra obaviæe se upis na one studijske programe za koje se prijavi dovoljan broj kandidata.Instrukcija za upis na master-studij mo¾e te preuzeti ovdje.

Опширније