Новости - Настава

Слика
Обавјештавају се студенти Електротехничког факултета да ће се студентска анкета за зимски семестар школске 2014/2015. године спровести у периоду од 15. децембра до 26. децембра 2014. године. У анкети могу учествовати студенти од прве до четврте године студија, који први пут уписују годину. Молимо студенте да се одазову у што већем броју. Анкета је анонимна и спроводи се у електронској форми помоћу веб апликације на адреси http://anketa.unssa.rs.ba/student. Апликацији је могуће приступити са било које локације која има приступ интернету. Подаци за приступ систему за анкетирање (корисничко име и лозинка) биће подијељени студентима свих година студија на часовима (предавања, вјежбе) у наредне двије седмице, па је пожељно присуство студената на настави!

Опширније
Слика
Odbrana Laboratorijskih vje¾bi iz El. mjerenja æe se odr¾ati 11. i 12. decembra 2014. godine po spiskovima koji æe biti naknadno oglašeni. Izvještaji svih laboratorijskih vje¾bi, ukljuèujuæi i vje¾be uradjenje u terminu nadoknade, se moraju predati najkasnije do kraja radnog dana 3.12.2014. godine u u laboratoriji za El. mašine na II spratu. Ocijenjeni izvještaji se mogu podiæi u petak, 5.12.2014. u laboratoriji za El. mašine na II spratu. Na odbranu obavezno ponijeti sve izvještaje i Indeks !

Опширније
Слика
Студенти претходних генерација који нису уписани на овогодишњи курс на MOODLE систему за електронско учење а немају одбрањене лабораторијске вежбе могу доћи на одбрану 1. и 2. вежбе по следећем распореду: одбрана 1. лаб. вежбе (динамичка зона меморије) – понедељак, 24. 11. 2014. У 14:00 часова, одбрана 2. лаб. вежбе (функције) – уторак, 25. 11. 2014. У 09:00 часова.

Опширније