Факултет

Слика

Удружење студената Електротехничког факултета Универзитета у Источном Сарајеву покренуло је акцију „Желим поново да упишем ЕТФ“, коју могу подржати дипломирани инжењери електротехнике и запослени на ЕТФ у Источном Сарајеву.

Опширније...

Слика

Udruženje studenata Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu „Steleks“, pokrenulo je akciju pod nazivom „Želim ponovo da upišem ETF“, koju mogu podržati diplomirani inženjeri elektrotehnike i zaposleni Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu. Udruženje „Steleks“ je donijelo odluku da finansira upis za 6 studenata po rang listi kvalifikacionog ispita, odnosno za po 2 studenta sa sva tri studijska programa: Elektroenergetika, Automatika i Elektronika i Računarstvo i Informatika.

Опширније...

Слика

U prilogu se može pronaći Konkurs za dodjelu nagrada za ostvarene posebne rezultate u naučno-istraživačkom i umjetničkom radu.

Опширније...

Слика

На основу Конкурса за упис студената у прву годину студија школске 2021/22. године, који је расписала Влада Републике Српске 09. јуна 2021. године, ЕТФ у Источном Сарајеву на првом циклусу студија прима:

Опширније...

Слика

Припремна настава за полагање пријемног испита из математике почиње 14. јуна 2021. године у 9 часова у Амфитеатру "проф. др Вељко Вулетић", на Електротехничком факултету. Пријава кандидата за припремну наставу у студентској служби сваким радним даном од 8 до 14 часова

Опширније...

Слика

Данас су представници Електотехничког факултета Универзитета у Источном Сарајеву поклонили књиге “Математичка такмичења у Републици Српској“ ученицима средњих школа Гиманазије Источна Илиџа и СШЦ "28 Јуни" Источно Сарајево који су се такмичили на текмичењу из Физке.

Опширније...

Студентска служба

Слика

Електронска пријава испита за јунско-јулски испитни рок, први термин 2020/2021. од 8.6.2021. до 20.6.2021. године (до 24:00). Дуг по финансијској картици ограничен је на 2,ОО КМ. Инструкција за пријаву испита у прилогу. Студенти који полажу испите путем колизије пријаве испита врше на посебно прописаном обрасцу, на шалтеру студентске службе.

Опширније...

Слика

Електронска пријава испита за априлски испитни рок, 2020/2021. од 1.4.2021. до 11.4.2021. године (до 24:00). Дуг по финансијској картици ограничен је на 2,ОО КМ. Инструкција за пријаву испита у прилогу.

Опширније...

Слика

У прилогу је коначна ранг листа најбољих студената ЕТФ-а по годинама студија у школској 2019/20. години.

Опширније...

 • Предавање Др Зоран Драгичевић
 • Рајчевић сутра у посјети ЕТФ-у
 • Милутин Миланковић
  изложба ЕТФ Источно Сарајево
 • Промовисана нова генерација
  инжењера и магистара
 • Mtel Playground
  IoT изазов намјењен физичким лици
 • Такмичење Hack&Solve Weekend Hackthon
  прва награда
 • Размјена студената
  Bialystok University of Tech.
 • Љетна школа
  Тимсоараа
 • Mtel Playground
  Online dogaðaj

Наши пријатељи

Припремна настава за пријемни испит

Кликните на линк поред да одете на страницу са материјалима за припрему пријемног испита.